Tratament riduri profunde cu laser CO2

tratament riduri profunde

La un moment dat, toate femeile ajung să se confrunte cu semne ale îmbătrânirii pe chipul lor. Ridurile încep să apară si apoi sa se adanceasca, pielea își pierde din femitate și apar pete maronii pe față. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni efective pentru a vă îmbunătăți aspectul pielii, un tratament pentru riduri profunde, un tratament care să vă ajute să vă recăpătați încrederea în proipria persoană, atunci rejuvenarea facială cu laser CO2 poate fi alegerea perfectă pentru dvs.

Ce este rejuvenarea facială cu laser CO2?

Rejuvenarea facială cu laser CO2 este o procedură cosmetică non-invazivă care constă în utilizarea laserului CO2 pentru a îndepărta straturile superioare ale pielii. Acest proces nechirurgical elimină celulele moarte și deteriorate, stimulând producția de colagen și conducând la o piele mai tânără și mai sănătoasă. Este o procedură sigură și eficientă, cu un risc redus de complicații, o procedură potrivită pentru toate tipurile de piele și pentru toate vârstele, o procedură care va șterge ridurile sau alte imperfecțiuni de pe piele, chiar și după o singură ședință.

tratament riduri profunde

Procesul de resurfacere a pielii poate fi personalizat în funcție de necesitățile fiecărui pacient, astfel că atât persoanele care au riduri fine pot beneficia de tratamentul cu laser CO2 fracționat, cât și cele cu riduri profunde. Este un tratament extrem de eficient pentru a reda luminozitatea și a șterge imperfecțiunile de pe suprafața pielii.

Stimulând producția de colagen, ajutând la netezirea pielii și la prevenirea ridurilor, tratamentul cu laser CO2 este tratamentul pe care majoritatea dermatologilor îl recomandă în perioadele când soarele nu este foarte puternic. Deaorece elimină straturi te celule de la nivelul pielii, există un risc ridicat de pigmentare, dacă pacientul stă la soare, chiar și cu cremă cu factor de proitecție, motiv pentru care primăvara, toamna târziu și iarna se recomanda a se face acest tratament.

Tratamentul pentru riduri profunde cu laser CO2 va șterge cel puțin 10 ani de pe fața dumneavoastră dacă veți respecta recomandările post intervenție pe care medicul vi le va preciza. ( evitarea soarelui, evitarea efortului intens, a căldurii, aplicarea cremei cu protecție solară ridicată, lăsarea pielii să se vindece singură).

Pentru mai multe informații despre tratamentul ridurilor profunde, vă recomandăm să ne contactați. Dl. dr. Liviu Olariu, medic primar dermatolog, vă va răspunde la toate întrebările pe care le puteți avea despre acest tratament riduri profunde, despre contraindicații, vă va face recomandări personalizate pentru ca dumneavoastră să obțineți cele mai bune rezultate.

 

Pentru orice alte solicitari, foloseste cu incredere informatiile de pe pagina de contact pentru a programa o vizita la clinica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *