Corectarea ridurilor

Trecerea anilor, dar si predispozitia genetica lasa asupra chipului uman doua tipuri de riduri: riduri de expresie si riduri permanente.

Atunci cand dorim sa redobandim un aspect revigorant al pielii, sa reducem din profunzimea ridurilor si sa avem o piele mai fina, apelam la chirurgia estetica.

Pentru a putea reda aspectul tanar al fetei putem apela la mai multe proceduri. 

Programeaza o consultatie
corectarea ridurilor

Tratament Corectarea ridurilor la Olariu Clinics Timisoara

Corectarea ridurilor se poate face:

Tratamentul ridurilor de expresie se poate face cu toxina botulinica, care are rolul de a relaxa muschii ce contracta pielea si produc ridurile.

Ridurile permanente pot fi “umplute” prin injectarea de acid hialuronic, estompand astfel liniile produse de catre acestea si aplatizandu-le.

Tratamentul laser asigura stergerea ridurilor de la nivelul fetei, gatului, decolteului.

 

Tratamentul ridurilor de expresie

Pentru a estompa ridurile si liniile fine, pentru a reduce cearcanele, pentru a ameliora aspectul pielii pigmentate, a cicatricilor postacneice se poate folosi cu succes mezoterapia.

In cazul liftingului facial cu fire de suspensie se folosesc fire speciale pentru a sustine discret pielea si tesutul facial.

Alegerea modalitatii optime pentru dumneavoastra se va face impreuna cu medicul chirurg profesionist in cadrul unei consultatii initiale.

Inaintea procedurii de stergere a ridurilor, medicul va recomanda efectuarea unor analize, a unor teste de alergie care sa diminueze riscul aparitiei alergiei la substantele folosite, va efectua un control al zonelor ce va fi supusa corecturii si va discuta cu pacientul care sunt efectele procedurii alese precum si riscurile interventiei.

Este important de stiut ca pentru a obtine rezultate de lunga durata, procedurile se pot completa intre ele, dar nu in acelasi timp.