Dermatologie

Dermatologul se ocupa de toate afectiunile pielii, parului si unghiilor care sunt deranjante atat pentru pacient cat si pentru persoanele din anturajul acestuia.

Atunci cand apar anumite afectiuni dermatologice este necesara o investigare amanuntita a bolnavului, o determinare a starii lui generale, a manifestarilor lui, inclusiv a sistemului nervos si a mediului in care traieste. Un tratament corect si precoce influenteaza semnificativ prognosticul.

In cadrul clinicii noastre medicul dermatolog va evalua starea pielii dumneavoastra efectuand o anamneza generala, va pune un diagnostic acolo unde este cazul sau va indica pasii necesari pe care sa-i urmati pentru a putea mentine sanatatea si frumusetea pielii dumneavoastra.

Programeaza o consultatie
dermatologie

Consult Dermatologic la Olariu Clinics Timisoara

Diagnosticarea bolilor dermatologice

Atunci cand deveniti pacienti cu probleme dermatologice este extrem de important  sa eliminati din gandirea dumneavoastra faptul ca stiti ce aveti, ca ati citit intr-o carte, ca ati vazut un documentar sau o alta persoana apropiata prezinta simptome asemanatoare. Toate acestea va pot agrava afectiunea pe care o aveti.

O vizita in cabinetul nostru va va oferi claritate si un diagnostic corect precum si plan de tratament pe care sa il urmati, in cazul in care acesta este necesar.

Corpul nostru are capacitatea extraordinara de a semnaliza prin piele aparitia unor probleme de sanatate interne care inca nu s-au manifestat. Micile eruptii cutanate arata de cele mai multe ori suferinta organelor interne si pentru aceasta un consult la un medic cu o vasta experienta in dermatologie este mai mult decat importanta.

Consultatii dermatologice:

  • diagnosticarea si tratamentul  afectiunilor dermatologice;
  • mici interventii, electrocauterizare (papiloame, veruci);
  • dermatoscopie

Mici interventii dermatologice:

Cea mai simpla modalitate de a trata papiloamele virale si verucile este electro, radio cauterizarea si laser CO2. Papiloamele virale si verucile sunt provocate de infectia cu HPV.

Cand trebuie sa mergeti la dermatolog?

Pentru a preveni:

Pacientii se pot programa la dermatolog o data pe an pentru un control de rutina, pentru a evalua starea de sanatate a pielii, a anexelor pielii si a mucoaselor adiacente.

Ai alte intrebari?

Contacteaza-ne

Pentru a obtine un diagnostic:

Majoritatea pacientilor programeaza un consult la medicul dermatolog in momentul in  care se confrunta cu leziuni pe corp (pete, alunite, excrescente, etc) sau sufera de alte probleme care necesita atentia medicului dermatolog.

Pentru tratament:

In urma unui diagnostic, pacientii consulta medicul dermatolog pentru recomandarea unui tratament si monitorizarea afectiunii.