Marirea buzelor cu acid hialuronic

Buzele sunt, cu siguranta, elementul cheie in definirea senzualitatii feminine. Pline, frumos conturate si apetisante au fost intotdeauna asociate cu tineretea si frumusetea, iar daca nu ati fost inzestrata natural, marirea buzelor poate fi solutia indicata pentru dumneavoastra.

Marirea buzelor este o procedura nechirurgicala medicala care dureaza aproximativ 30 de minute. Este o procedura minim invaziva care ofera un plus de volum buzelor, corectand, acolo unde este cazul, si defectele morfologice.

Augmentarea buzelor poate netezi liniile fine ce pornesc din buze catre pielea din jur si poate rotunji si accentua buzele.

Programeaza o consultatie
Marirea buzelor cu acid hialuronic

Procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic la Olariu Clinics Timisoara

Cine poate beneficia de marirea buzelor?

Candidatii ideali pentru aceasta procedura sunt persoanele ce nu sunt multumite de forma si marimea buzelor lor, sau persoanele care doresc sa combata semnele imbatranirii create in jurul buzelor.

Este important de retinut ca marirea buzelor nu inseamna si modificarea formei lor, aceasta fiind determinata genetic si influentata de mai multi factori, mai ales de structura osoasa si de forma dintilor.

Preoperatoriu

Ca orice interventie, procedura de marire a buzelor incepe cu o consultatie initiala cu medicul chirurg plastician. Acesta trebuie informat despre istoricul medical, alergii si tratamente curente. 

Cu 2 saptamani inaintea procedurii propriu-zise pacienta va evita expunerea la soare, va opri orice tratament cu aspirina sau a medicamentelor ce o contin. In plus, trebuie tinut cont ca interventia sa fie planificata in afara perioadei menstruale a pacientei.

Exista o varietate larga de metode  de marire a buzelor, iar in cabinetul nostru realizam marirea buzelor cu acid hialuronic.

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Cea mai frecventa metoda folosita pentru marirea buzelor este injectarea de acid hialuronic. 

Marirea buzelor se mai poate realiza si prin injectarea grasimii proprii prelevate din alta parte a corpului. 

Pentru a avea un confort deplin se face anestezie locala, iar acidul hialuronic sau grasimea sunt injectate cu ajutorul unor ace micute.

Procedura nu necesita internare, pacienta parasind clinica dupa interventia de marire a buzelor.

Rezultatele sunt vizibile imediat, dar aspectul final apare  dupa 1-2 zile cand edemul dispare total, iar acidul hialuronic sau grasimea injectata se aseaza corespunzator.

Ai alte intrebari?

Contacteaza-ne

Rezulatele se mentin pana la 6-12 luni, in functie si de metabolismul fiecarei persoane, iar dupa aceasta perioada este bine sa se reimprospateze tratamentele pentru a mentine rezultatele pe care le doriti

Augmentarea buzelor este atat o procedura de imbunatatire a aspectului acestora cat si una de antiaging, avand in vedere ca subtierea buzelor  reprezinta unul dintre semnele imbatranirii.

Aceasta ofera atat volumizare, contur cat si hidratare sau corectie de asimetrie.

O vizita in cabinetul nostru va poate oferi cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.