Marire buze cu acid hialuronic

marire buze

Din dorința de a avea buze mai voluminoase și frumos conturate, multe femei apelează la procedura de marire buze cu acid hialuronic. Această procedură este una simplă, nedureroasă și care  se realizează într-un timp extrem de scurt, maxim 30 de minute.

Pentru cei ce nu cunosc foarte multe despre beneficiile acidului hialuronic si ce este acidul hialuronic, dorim ca in acest articol sa va oferim cat mai multe informatii despre acesta.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o polizaharidă ce a fost descoperită în anul 1934. Acesta se găsește în mod normal în corp, dar pe măsură ce înaintăm în vârstă producția naturală de acid hialuronic scade. 

Rolul său este de a hidrata pielea și de a o menține elastică. De aceea el este folosit în creme, seruri pentru față, fillere injectabile și sub formă de injecții cu acid hialuronic. Bineinteles ca fiind intr-o cantitate foarte mica in creme si seruri, efectul acestora este mai mult de hidratare. Pentru umplere se folosesc filler-e cu acid hialuronic. In medicina estetica acidul hialuronic injectat se folosește în acele zone în care se doreste sa se obtina mai mult volum.

Care sunt beneficiile acidului hialuronic?

În primul rând putem spune că acidul hialuronic aduce tinerețea pe chipul dumneavoastră, hidratează pielea, previne uscarea acesteia și o menține elastică. Acesta o protejează împotriva radicalilor liberi.

Acidul hialuronic injectat ajută la umplerea liniilor fine și a ridurilor, la remodelarea feței și la obtinerea unor buze mai pline, mai senzuale, mai frumoase. 

Ce presupune intervenția de mărire buze cu acid hialuronic?

Intervenția de mărire a buzelor cu acid hialuronic este una destul de simplă, care nu durează mult  și se desfășoară sub efectul unei creme anestezice, aplicata inainte de procedura propriu zisa.

Cu ajutorul unei canule sau a unui ac produsul se realizeaza procedura de injectare acid hilauronic, obtinandu-se un volum mai mare a acestora, conturarea lor si chiar simetrizarea lor.

Contraindicații și riscuri

Acidul hialuronic nu se administrează atunci când pacienta este însărcinată sau alăptează, dacă suferă de boli autoimune, este alergică la substanța de bază.

După injectare pot apărea roșeață, vânătăi , umflături și durere, dar acestea trec destul de repede. Reacțiile adverse apar foarte rar, iar printre acestea regăsim: febră, greață și amețeli.

Care este cel mai bun acid hialuronic?

Există mai mulți producători de acid hialuronic, însă cei pe care noi îi folosim și pe care îi recomandăm sunt:

  • Croma
  • Juvederm
  • Restylane

Acestia au o gramă de fillere injectabile, special create pentru a obtine anumite rezultate. Daca unele fillere sunt mai dense si se folosesc in anumite zone, altele sunt mai moi si se pot folosi in alte mai mobile. Tipul acidului hialuronic pe care doamna dr Daniela Olariu il va folosi, va depinde si de efectul pe care doriti sa-l obtineti, de zona injectata si bineinteles de experienta cu acel produs.

Rezultatele injectării vor depinde de fiecare persoana in parte. Daca la unele persoane rezultatele se observa doar cateva luni, la altele, functie si de tipul de acid hialuronic folosit, rezultatele se pot pastra chiar si ani de zile.

Dacă va doriti buze mai pline, frumos conturate și cu un aspect cât mai natural, vă așteptăm în clinica noastră! Programarile se pot face si online si telefonic, iar poze cu rezultatele obtinute le puteti gasi pe pagina de Instagram si Facebook a clinicii.

Pentru orice alte solicitari, foloseste cu incredere informatiile de pe pagina de contact pentru a programa o vizita la clinica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *