Tratament pentru caderea parului

tratament pentru caderea parului

Părul este important pentru aspectul fizic al oricărei persoane, iar modul în care acesta arată poate să influențeze încrederea și stima de sine a acesteia. Pierderea părului este o problemă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Cu toate acestea, femeile sunt mai afectate de pierderea părului decât bărbații, iar acest lucru afectează modul în care acestea se percep și se prezintă în fața celorlalți. Dacă și dumneavoastră vă confruntați cu această problemă și sunteți în căutarea unui tratament pentru caderea parului, trebuie să știți că există unul care stimulează creșterea părului. Un tratament 100% natural care poate aduce rezultate execeptionale.

Este vorbva despre Terapia Vampir (PRP) care vă poate ajuta să opriți căderea părului și să stimulați creșterea acestuia.

Ce este terapia PRP

Terapia PRP (plasmă bogată în trombocite) este o procedură minim invazivă, care folosește propriul sânge al pacientului pentru a stimula creșterea naturală a părului. Această procedură constă în recoltarea unei mici cantități de sânge, iar mai apoi centrifugarea acestuia pentru separarea plasmei bogate în trombocite de restul componentelor sanguine.

Plasma aceasta conține un număr mare de factori de creștere și se injectează în scalp, în acele zone în care părul a căzut sau este subțire.

Terapia Vampir pentru păr este considerată un tratament eficient  pentru caderea parului și sigur pentru creșterea acestuia, deoarece este folosit sângele pacientului și astfel riscul de reacții alergice este eliminat.

Încă de la prima ședință PRP păr veți putea observa că acesta nu mai cade la fel de mult, urmând ca mai apoi acesta să devina mai des.

Cine este candidatul ideal pentru Terapia Vampir păr

Acest tratament este o opțiune ideală pentru persoanele care se confruntă cu o cădere exagerată a părului. Terapia vampir păr poate fi recomandată persoanelor care se confruntă cu alopecie ușoară sau moderată, celor care nu au prea mult păr în diverse regiuni ale scalpului. De asemenea, se recomandă și pentru stimularea părului în situații precum perioada după sarcină sau atunci când acesta se rărește drastic.

tratament pentru caderea parului

Cui nu îi este recomandată terapia vampir pentru păr

Există anumite situații în care acest tratament nu se recomandă, iar acestea sunt:

 • Dacă fumați foarte mult
 • Dacă aveți infecții acute sau cronice
 • Dacă luați diluanți de sânge
 • Dacă în trecut ați consumat abuziv alcool sau droguri
 • Dacă ați fost diagnosticat cu cancer, boli cronice de piele, septicemie, boală tiroidiană, boală hepatică cronică, tulburare sistemică, un număr scăzut de trombocite, instabilitate hemodinamică, tulburare metabolică, hipofibrinogenemie, sindroame de disfuncție trombocitară.

În general, este foarte important să mergeți la o consultație cu un medic specialist, care vă poate spune dacă terapia cu plasma bogată în trombocite este sau nu potrivită pentru dumneavoastră.

Terapia PRP beneficii și efecte secundare

Tratamentul cu injecții cu plasmă în scalp aduce numeroase beneficii pentru cei care apelează la acesta, printre care:

 • Îmbunătățirea texturii și calității părului
 • Stimularea creșterii părului în acele zone în care acesta a căzut sau s-a subțiat
 • Îmbunătățirea densității părului

Pe lângă beneficiile aduse de acest tratament cădere păr, trebuie să știți că pot exista anumite efecte secundare precum:

 • Calcificare la punctele unde se fac injecțiile
 • Formarea țesutului cicatricial
 • Leziuni ale nervilor sau vaselor de sânge
 • Infecție

Acestea sunt rare.

În concluzie, terapia prp pentru creșterea părului este o soluție eficient dacă vă confruntați cu căderea excesivă părului. Însă este foarte important să discutați cu medicul specialist despre istoricul dumneavoastră medical pentru ca acesta să va poată spună dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru acest tratament.

Pentru orice alte solicitari, foloseste cu incredere informatiile de pe pagina de contact pentru a programa o vizita la clinica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *