Tonifierea zonei mandibulare cu radiofrecventa fractionata

conturare barbie

Vă confruntați cu piele lăsată la nivelul zonei mandibulare și a bărbiei? Aceste zone sunt cele mai predispuse pentru acest lucru deoarece suportă multe expresii faciale și mișcări. Toate acestea duc la un aspect îmbătrânit, apariția ridurilor fine și a bărbiei duble, ceea ce poate avea un impact negativ asupra încrederii de sine. Dacă vă doriți să obțineți un aspect mai tânăr și ferm al feței puteți apela la procedura de tonifiere zonă mandibulară cu radiofrecventa fractionata!

Această procedură devine din ce în ce mai populară deoarece în ultimii ani, tehnologia de radiofrecvență s-a dezvoltat foarte mult, iar rezultatele obținute sunt mai mult decât satisfăcătoare pentru pacienți. În continuare, veți descoperi cum poate această procedură să vă ajute să obțineți rezultatele dorite.

Ce este radiofrecvența facială?

Radiofrecvența facială este o procedură non-invazivă, simplă și nedureroasă, care combate lipsa de elasticita și fermitate a pielii, determinând contracția fibrelor de colagen existente la nvelul pielii și stimulând crearea de noi fibre de colagen. Pielea va deveni mai fermă, mai luminoasă și mai sănătoasă.

Pentru zona mandibulară, aceasta poate ajuta la reducerea lăsării pielii și ștergerii ridurilor fine, creând un aspect mai tânăr și mai ferm al feței.

Beneficiile tonifierii zonei mandibulare cu radiofrecventa fractionata

Procedura de tonifiere zonă mandibulară cu radiofrecvență vă poate oferi mai multe beneficii, printre care:

  • Îmbunătățirea fermității și elasticității pielii
  • Reducerea aspectului de piele lăsată
  • Reducerea aspectului de bărbie dublă
  • Îmbunătățirea conturului feței și gâtului
  • Reducerea ridurilor și a liniilor fine

Rezultatele sunt durabile și încep să se observe după câteva luni de la prima ședință.

radiofrecventa fractionata

Ce presupune procedura de tonifiere a zonei mandibulare cu radiofrecventa fractionata?

Înainte de această procedură este indicat să discutați cu un medic specialist și să îi comunicați așteptările dumneavoastră, pentru ca acesta să vă poată recomanda cele mai bune tratamente de rejuvenare facială pentru a obține cele mai bune rezultate în funcție de particularitățile tenului, vărsta, gradul de ptoză, șamd.

Dacă după consultația inițială medicul stabilește că acesta este tratamentul adecvat se va trece la realizarea procedurii prorpiu-zise..

Înainte de procedura de radiofrecvență, se va curăța bine zona mandibulară și bărbia pentru a îndepărta machiajul sau alte produse de îngrijire a pielii.

Medicul va folosi un dispozitiv special, în clinica noastră folosim Ensemble, care va stimula producția de colagen și elastină în zona respectivă. Procedura durează între 15 și 30 de minute, în funcție de zona tratată.

În timpul procedurii, veți putea simți o senzație de disconfort, dar la o intensitate minimă. Imediat după procedură, pielea dumneavoastră poate fi roșie, însă acest efect ar trebui să dispară în câteva ore.

În general, se recomandă 2 ședințe de microneedling cu radiofrecveță fracționată, dar acestea diferă de la pacient la pacient.

În concluzie, tonifierea zonei mandibulare cu RF poate fi o soluție excelentă și eficientă pentru a vă  îmbunătăți aspectul pielii și pentru a obține un contur mai bine definit al feței și gâtului. Cu toate acestea, este important să discutați cu un medic specialist și să urmați indicațiile pe care acesta vi le oferă pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pentru orice alte solicitari, foloseste cu incredere informatiile de pe pagina de contact pentru a programa o vizita la clinica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *