Mezoterapie faciala sau PRP?

mezoterapie faciala

Mezoterapie faciala sau PRP pentru o piele mai tanara: Care optiune este potrivita pentru dumneavoastra? 

V-ati intrebat vreodata cum puteti sa obtineti o piele ferma si luminoasa, care sa straluceasca de sanatate si vitalitate? Doua optiuni destul de cautate si eficiente in acest sens sunt mezoterapia faciala si terapia cu plasma bogata in trombocite (PRP).

Dar care dintre aceste tratamente faciale sunt potrivite pentru dvs?

Descoperiti, in continuare, care sunt caracteristicile si avantajele fiecarei proceduri pentru a gasi procedura potrivita pentru nevoile dumneavoastra.

Mezoterapia faciala – un rasfat pentru piele 

Dacă va doriti un tratament delicat si eficient pentru redarea stralucirii pielii, mezoterapia faciala ar putea fi alegerea ideala pentru dumneavoastra. Aceasta procedura consta in injectarea sub piele a unui cocktail format din seruri, imbogatite cu vitamine, minerale si alte ingrediente benefice. Rezultatul obtinut in urma acestei proceduri este o piele intinerita, cu aspect sanatos și revitalizat. 

De ce sa optati pentru mezoterapie faciala? 

 • rezultate rapide si vizibile – mezoterapia faciala ofera rezultate remarcabile inca de la primele sesiuni, conferind pielii dumneavoastra un aspect fresh si radiant; 
 • tratament minim invaziv – fara disconfort major sau timp de recuperare lung; 
 • personalizare pentru nevoile dumneavoastra – serurile utilizate in mezoterapie pot fi adaptate in functie de nevoile specifice ale pielii, oferindu-va un tratament personalizat si eficient. 

In urma acestei proceduri, puteti obține: 

 • cresterea productiei de elastina si colagen, doua proteine esentiale pentru mentinerea elasticitatii si fermitatii pielii; 
 • reducerea ridurilor si a liniilor fine pentru un aspect mai neted si tineresc; 
 • tratarea acneei pentru a obține o piele mai curată și mai uniformă; 
 • o piele mai sanatoasa; 
 • un ten mai luminos; 
 • un ten mai stralucitor, mai hidratat.

Terapia cu PRP 

Dacă va aflati in cautarea unei abordari naturale si eficiente pentru ingrijirea pielii dvs, terapia cu plasmă bogata in trombocite (PRP) ar putea fi optiunea potrivita pentru dumneavoastra. Aceasta procedura implica recoltarea sangelui dvs, centrifugarea lui pentru a obtine plasma bogata in trombocite, si apoi injectarea acesteia in piele pentru a stimula procesele naturale de regenerare si vindecare. 

De ce sa luati in considerare terapia PRP? 

 • procedura naturala – terapia PRP foloseste propriul dumneavoastra sange, reducand astfel riscul de reactii adverse si asigurand o compatibilitate biologica maxima; 
 • rezultate de durata – aceasta terapie poate oferi rezultate vizibile si de lunga durata, ajutandu-va sa va mentineti frumusețea in timp; 
 • stimularea productiei de colagen – factorii de crestere din plasma incurajeaza productia de colagen si elastina, conferind pielii dumneavoastra un aspect ferm si tanar. 

Diverse studii clinice au fost realizate pentru a evalua eficacitatea terapiei cu plasma autologă. Unul dintre aceste studii a demonstrat ca injectarea de PRP in zona afectata a pielii a dus la o diminuare semnificativa a ridurilor, imbunatatind totodata textura si luminozitatea acesteia. 

In concluzie, atat mezoterapia, cat si terapia PRP sunt opțtuni excelente pentru a obtine o piele frumoasa si sanatoasa. Insa, inainte de a lua o decizie, este recomandat sa consultati un medic specialist in domeniul esteticii pentru a discuta nevoile si rezultatele pe care vreti sa le obtineti. 

Pentru orice alte solicitari, foloseste cu incredere informatiile de pe pagina de contact pentru a programa o vizita la clinica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *