Rejuvenare faciala cu laser CO2 fractionat

Rejuvenarea faciala cu laser CO2 este o procedura minim invaziva care consta in utilizarea laserului CO2 fractionat pentru a penetra straturile superficiale ale pielii, pana la derm, stimuland productia de colagen si conducand astfel la o piele mai sanatoasa si mai tanara.

Este una dintre cele mai eficiente si moderne metode de rejuvenare faciala cutanata minim invaziva din momentul de fata, rezultatele fiind vizibile chiar si dupa o singura sedinta.

Laserul CO2 fractionat se foloseste pentru:

 • stergerea ridurilor
 • eliminarea petelor pigmentare
 • eliminarea cicatricilor (cicatrici post acnee, post arsura, post operatie sau alte traume)
 • tratare pori dilatati
 • imbunatatirea texturii pielii
Programeaza o consultatie
laser co2 fractionat

Rejuvenare faciala cu laser CO2 fractionat – Olariu Clinics Timisoara

Beneficiile rejuvenarii faciale cu laser CO2 fractionat

Exista numeroase beneficii ale rejuvenarii faciale cu laser CO2:

 • Dublu efect: eliminarea celulelor deteriorate si stimularea productiei de colagen conduce la o piele mai tanara si mai sanatoasa;
 • Rezultate rapide: dupa o singura procedura, veti observa o imbunatatire semnificativa a aspectului pielii;
 • Procedura minim-invaziva: spre deosebire de alte proceduri de rejuvenare, nu este necesara o incizie sau anestezie generala;
 • Rezultate de lunga durata: desi sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultate optime, efectele procedurii de rejuvenare faciala cu laser CO2 fractionat sunt de obicei vizibile timp de ani de zile;
 • Redarea increderii in sine: odata cu imbunatatirea aspectului fetei, va veti simti mai bine in propria lor piele si veti avea mai multa incredere in dumneavoastra.

De asemenea, rejuvenarea faciala cu laser CO2 fractionat este o procedura sigura și eficienta, cu un risc redus de complicatii. Cu toate acestea, este important să discutati cu medicul dumneavoastra despre toate riscurile si beneficiile acestei proceduri inainte de a va decide in a urma un astfel de tratament.

Rejuvenare faciala cu laser CO2 fractionat

Dupa consultatia initiala, in cadrul carei medicul dermatolog va stabili un diagnostic si va propune un plan de tratament personalizat, se va trece la aplicarea cremei anestezice pentru ca dumneavoastra sa nu simtiti durere sau disconfort.

Tratamentul va fi stabilit in functie de ceea ce se doreste a se obtine. Durata procedurii propriu-zise este intre 15 si 60 de minute.

Este important de contientizat faptul ca aceasta procedura va fi personalizata pacientului, in concluzie si intensitatea laserului va fi setata in functie de tratamentul urmat. Daca unii pacienti pot avea nevoie doar de o usoara resurfacere a pielii, altii pot avea nevoie de o procedura mai intensa pentru a obtine rezultatele dorite.

Cum functioneaza laserul CO2 in rejuvenarea faciala?

Aceasta procedura minim invaziva utilizeaza fascilulul de lumina care incalzeste si absoarbe apa din celulele pielii, indepartand in acelasi timp si stratul exterior al pielii. Leziunile induse pielii forteaza organismul sa vindece zona afectata si sa creeze un stat nou de piele neted si uniform.

Procedura este utilizata atat pentru imbunatatirea texturii pielii, cat si pentru eliminarea ridurilor, a petelor pigmentare si a cicatricilor.

In acelasi timp,  cu ajutorul laserului CO2 fractionat se stimuleaza productia de colagen, ajutand astfel la netezirea pielii si la prevenirea ridurilor.

Recomandari post procedura cu laser CO2 fractionat

Este important sa urmati instructiunile medicului dermatolog cu privire la ingrijirea pielii dupa o astfel de procedura, pentru a va asigura o recuperare cat mai rapida si eficienta.

De asemenea, este important sa lasati pielea sa se vindece singura si sa nu rupeti cojitele care se vor forma la cateva zile dupa tratament.

Bineinteles:

 • evitati expunerea la soare
 • evitati baile fierbinti, sauna
 • evitati efortul fizic intens
 • aplicati crema cu factor mare de protectie (recomandam factor 50+)
laser co2 fractionat

Laser CO2 fractionat pentru o piele fara cicatrici, fara riduri si fara pete pigmentare – Olariu Clinics Timisoara

Laserul CO2 fractionat se mai foloseste si pentru:

 • eliminarea siringoamelor, a sdenoamelor sebacee, a xantelasmelor, a condiloamelor (negi genitali), a verucilor vulgare (negi) si plane, a anumitor tipuri de nevi/alunite; samd
 • eliminarea vergeturilor de pe brate, coapse, abdomen, fese
 • tratamentul fetei dorsale a mainilor imbatranite

Mai multe despre beneficiile laserului CO2 puteti citi aici: laser CO2

Intrebari frecvente

Cui se adreseaza tratamentul cu laser CO2?

Tratamentul de rejuvenare cu laser CO2 fractionat este potrivit oricarei persoane, indiferent de tipul de piele, sau varsta, cu exceptia minorilor si a femeilor insarcinate.

Este indicat persoanelor care au riduri, pete pigmentare, cicatrici, sau vor sa scape de anumite formatiuni cutanate aflate la nivelul fetei.

Cate sedinte de laser CO2 fractionat sunt necesare?

Desi chiar si dupa o singura sedinta se pot observa rezultate vizibile,  pentru a se obtine rezultatele dorite, este posibil sa fie nevoie de 2 sau mai multe sedinte cu laser CO2 fractionat, la intervalul de timp stabilit de catre medic.

Cand se poate face acest tratament?

Tratamentul cu laser CO2 se recomanda a se face primavara, toamna si iarna, pentru a se evita pigmentarea pielii.

Important: tratamentul este personalizat, iar rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de sex, varsta, particularitatile tenului, greutate, specificatii anatomo-fiziologice.