HarmonyCa – Soluția revoluționară pentru o frumusețe naturală și rejuvenată

HarmonyCa

HarmonyCa este un filler dermic hibrid cu dublă acțiune! Îmbunătățește structura pielii și, în același timp, oferă un efect de lifting.

Allergan Aesthetics, una dintre cele mai faimoase companii din lume în domeniul medicinei estetice și anti-îmbătrânire, cunoscută pentru produsul său JUVÉDERM filler, a conceput și primul său filler dermic hibrid HarmonyCa.

De ce hibrid și ce înseamnă acest lucru ?

Răspunsul se află în numele său. HarmonyCa este o combinație a două componente puternice într-un singur produs: acidul hialuronic (HA – acid hialuronic), de unde și HA la începutul numelui, și hidroxiapatitul de calciu care se găsește la sfârșitul numelui, ca și CA (Calcium Hydroxyapatite). În mod precis, acțiunea comună a acestor două substanțe permite un efect dublu – îmbunătățirea calității pielii și efectul de lifting, adică volum și ton ferm al pielii.

Ce este HarmonyCa?

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, este natural ca pielea noastră să-și piardă din elasticitatea și suplețea tinerescă prin pierderea de colagen, elastină și modificări ale țesutului subcutanat. Acest lucru este mai evident în partea inferioară a feței și a obrajilor. Mai exact, pielea și structurile subcutanate – țesutul gras, ligamentele, mușchii – încep să se lase și să se modifice, apar ridurile, iar contururile feței se pierd. Dacă căutați o modalitate de a redobândi aspectul tineresc, atunci HarmonyCa Dermal Filler poate fi o soluție excelentă pentru dumneavoastră. HarmonyCa este un filler eficient care poate fi folosit pentru a reda plenitudinea pielii, precum și volumul la nivelul bărbiei, obrajilor și a altor părți ale feței.

De ce combinatia de acid hialuronic si hiroxiapatit de calciu?

Știm deja că acidul hialuronic este un ingredient natural al corpului nostru, responsabil pentru aspectul hidratat, întins și “plin” al pielii, iar atunci când este încrucișat sub formă de gel, oferă volum țesutului subcutanat. Acesta poate fi utilizat pentru umplerea buzelor, pomeților, obrajilor, precum și a tuturor celorlalte părți ale feței unde există pierderea de plenitudine și contururi.

Un alt component, hidroxiapatitul de calciu (CaHA), este, de asemenea, prezent în corpul nostru. Este un mineral natural care alcătuiește cea mai mare parte a structurii osoase și este complet biocompatibil. Este cunoscut în știință ca stimulator de colagen, adică o substanță care stimulează crearea naturală de colagen și elastină. Și fibrele de colagen și elastină sunt exact cele care fac pielea întinsă, fermă și elastică.

Cum functioneaza HarmonyCa?

Ceea ce distinge fillerul HarmonyCa de altele este combinația de hidroxiapatit de calciu cu acidul hialuronic încrucișat într-o seringă. Gelul de acid hialuronic oferă volum țesutului subcutanat și are un efect imediat de lifting, care este observat imediat după tratament. Hidroxiapatitul de calciu oferă un efect pe termen lung. Stimulează treptat fibroblaștii pentru a crește producția de colagen și elastină noi și, pe lângă volum, pielea capătă ton ferm și întins. Dezintegrarea fillerului apare simultan cu producția de colagen nou, ceea ce duce la un aspect complet natural și rejuvenat pe termen lung.

Ce putem trata cu HarmonyCa?

Cu fillerul HarmonyCa corectăm în primul rând părțile exterioare ale feței – obrajii și pomeții, partea inferioară a feței – bărbia și linia maxilarului, pielea feței și corpul mâinilor. Nu este destinat umplerii buzelor, cearcănelor sau reîntineririi gâtului și decolteului.

Cand recomandam HarmonyCa?

  • cand pielea si-a pierdut elasticitatea si tonusul
  • persoanelor cu semne pronunțate de îmbătrânire
  • pentru compensarea tonului și volumului pierdut al țesutului subcutanat (pomeți, obrajii, partea inferioară a feței)
  • pentru imbunătățirea calității pielii și reducerea ridurilor.

HarmonyCa

Ce rezultate se obtin cu HarmonyCa?

Datorită acidului hialuronic încrucișat, efectul de lifting și volum este vizibil imediat. Prin stimularea fibroblaștilor, hidroxiapatitul de calciu permite producerea de noi fibre de colagen, deja în jur de 7 zile după tratament. În acest fel, obținem efecte duble – umplerea imediată a zonei dorite și creșterea producției de colagen pe termen lung. Potrivit studiilor clinice, rezultatele tratamentului pot dura până la 19 luni.

Efectele pe care le puteți aștepta includ:

  • Restaurarea plenitudinii și a unui aspect odihnit și proaspăt al feței
  • Strângerea partea inferioară a feței și evidențierea contururilor
  • Îmbunătățirea calității pielii, care devine fermă și elastică la atingere
  • Și foarte important – se păstrează aspectul natural și expresia feței.

Cat de dureros este tratamentul?

În primul rând, aplicăm o cremă anestezică pe piele pentru a face tratamentul cât mai confortabil posibil pentru pacienții noștri. În plus, fillerul HarmonyCa conține și lidocaină destinată reducerea disconfortului în timpul tratamentului. Injectăm produsul în straturile cele mai profunde ale pielii și țesutului subcutanat. În același timp, folosim și o canulă, care minimizează posibilitatea apariției vânătăilor.

Cate tratamente sunt necesare?

În funcție de starea pielii dumneavoastră și de dorințele dumneavoastră, după examinare ne înțelegem asupra cantității necesare de HarmonyCa filler.

HarmonyCa este un filler dermic recomandat tuturor celor care caută o modalitate sigură de a obține efectul de volum și întărire a feței și tonului pielii. Realizat cu acid hialuronic și hidroxiapatit de calciu, HarmonyCa filler este, de asemenea, o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție pe termen lung pentru încetinirea îmbătrânirii și degradării pielii. Efectul dublu permite plenitudinea și prospețimea feței, în timp ce creșterea colagenului contribuie la aspectul ferm al pielii. Rezultatul general este o piele rejuvenată, contururi clare și o față care arată și se mișcă în mod natural.

La Olariu Clinics domana dr. daniela Olariu va poate recomanda cele mai bune proceduri pentru a avea o piele frumoasa, sanatoasa, luminoasa si hidratata.

Pentru orice alte solicitari, foloseste cu incredere informatiile de pe pagina de contact pentru a programa o vizita la clinica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *